Skip to content

Activiteiten

AARDAPPELHANDEL MEIJER

Onze hoofdtak is het verhandelen en het verwerken van aardappelen voor onze afnemers

Handel

Onze hoofdactiviteit is het verwerken van aardappelen. Wij kunnen consumptie- en friet aardappelen jaarrond leveren. Dit komt doordat wij samenwerken met veel verschillende boeren, hierdoor kunnen wij altijd de beste kwaliteit leveren. Er kunnen tevens ook pootaardappelen worden geleverd.

Op- en overslag

In onze bewaarloodsen hebben wij de mogelijkheid om uw producten op te slaan. Er kunnen aardappelen, uien, wortelen en knolselderij worden opgeslagen. Dit kan in losgestorte bewaring en in kistenbewaring. Wij beschikken ook over een douane depot voor overslag van producten buiten de EU.

Sorteren

Met behulp van onze sorteerder worden de aardappelen in gewenste maten voor de klant gesorteerd. De aardappelen worden vervolgens met de optische sorteermachine uitgezocht en de verkeerde aardappelen worden er vervolgens uitgeschoten.

Verpakken

Nadat de aardappelen gesorteerd zijn op maat, worden de aardappelen verpakt. Het verpakken gebeurt met onze geautomatiseerde machines. Er zijn veel mogelijkheden, de zakken kunnen gevuld worden van 2,5 kilo tot 25 kilo. Er kan ook een label aan de zakken bevestigd worden. De zakken worden vervolgens met een palletiser machine gestapeld en gewikkeld voor verdere doeleinden.

Weegbrug

Wij hebben een weegbrug tot onze beschikking. Deze weegbrug is 18 meter lang en 3,5 meter breed. Er kan tot 70 ton gewogen worden, hierdoor kunnen alle vrachten gewogen worden. Wegen voor derden is ook mogelijk.

Akkerbouw

Wij beschikken ook over wat landbouwgrond. Op deze landbouwgrond telen wij aardappelen, uien, tarwe en suikerbieten. Deze producten worden geteeld onder de voorwaarden van Globlal Gap.

LAATSTE NIEUWS

Bekijk het laatste nieuws

Bezoek de website van de NAO