Skip to content

NAO lid

AARDAPPELHANDEL MEIJER IS NAO LID

De belangen behartiger voor de Nederlandse aardappelhandel

UITLEG

Nederlandse Aardappel Organisatie

Wij spelen in op wensen van leden met gebruikmaking van ons uitgebreide netwerk. Bij grensproblemen volgt overleg met organisaties en overheden. De Nederlandse Aardappel Organisatie participeert in diverse (internationale) organisaties en is vraagbaak voor buitenlandse bedrijven.

Veel expertise over de aardappel is aanwezig bij buitendienst medewerkers. Er worden cursussen georganiseerd met onderwerpen als 'de werking van de aardappeltermijnmarkt', het proces van aardappelen tot frites en chips etc. naast specialistische cursussen zoals Bewaring en Gewasbescherming.

De sector is continue in beweging met oa. verdere verbeteringen en onderzoek, hierin neemt de NAO een leidende rol in. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en wordt middels diverse Erkenningen in de praktijk getoetst.

Leden worden dagelijks voorzien van nieuws en informatie uit de business middels email en website, maandelijks middels ons vakblad Aardappelwereld Magazine en via het bulletin Spotlights.

Beurzen en evenementen zijn een belangrijk onderdeel van promotie activiteiten met betrekking tot alle facetten van de aardappelbranche. Denk aan grote (internationale) beurzen en congressen zoals Potato Europe en Europatat. Verder promoten we de aardappel met de Power to the Pieper campagne, kijk daarvoor op de website www.aardappels.nl. Via aardappels.nl vindt u ook het Kennisplatform www.kennisplatform.aardappels.nl met objectieve informatie over alle facetten van de aardappel, voor voedingsdeskundigen, journalisten en geïnteresseerde consumenten.